Onze diensten

INTERIEURINRICHTING

Interieurontwerp

Heeft u plannen om te bouwen, te renoveren of wenst u gewoon een grondige restyling van uw interieur en weet geen raad bij de juiste inrichting of afwerking? Voor advies & coördinatie kan u bij ons terecht. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en werken uw droomstekje uit.

Kleuradvies

Kleur is ongetwijfeld een vak op zich. Dankzij onze vlotte beroepskennis implementeren wij dit onderdeel zo goed mogelijk in elk van onze projecten gaande van residentiële tot commerciële ruimtes. Zo kan de juiste kleurencombinatie de productiviteit van een onderneming een serieuze boost geven of een sober interieur een positieve wending nemen.

Private label

Onze interieur-collectie bestaande uit 100% milieuvriendelijke geurkaarsen en home-diffusers  is nu beschikbaar in onze trendy webshop. KHÔSY Home Collection werd hoofdzakelijk met Mediterraanse invloeden in het leven geroepen. Comfort & welzijn staan dus centraal. Wij zijn alvast overtuigd, hopelijk u ook…

In de kijker

Wij brengen een geïnspireerde aanpak voor elk van onze projecten...

Brainstormen

Elk project is een ware samenwerking met de klant zijn smaken, behoeften & budget grondig in gedachten. Na een constructieve bijeenkomst zullen we in staat zijn om alle ideeën en wensen te vertalen naar een ontwerp op maat welke kan worden bijgewerkt tot de tevredenheidsfactor bereikt wordt. We houden van flexibel zijn.

Ontwerp

In dit stadium bieden wij 2D en 3D-ontwerpen aan, zorgen voor de ruimtelijke planning, maken gebruik van apparatuur & meublilair, stellen een algemeen lichtplan op, coördineren kleur & sfeer en maken een schatting van de materiële eisen & kosten.

Planning

We werken samen met architecten, aannemers en contractors. Bij de selectie van elke leverancier houden we rekening met de juiste combinatie van prijs, service en kwaliteit die nodig zijn voor een geslaagd project.

oplevering

Voor onze klanten minimalistisch design, enorme impact!
“Quality is never an accident; it is always the result of high intention, sincere effort, intelligent direction and skillful execution; it represents the wise choice of many alternatives.”- William A. Foster

HET ONTWERPPROCES

Onze belangrijkste focus ligt bij het opleveren van een geslaagd project volgens een georganiseerd werkverloop.

1.Idee

In dit stadium luisteren wij grondig naar de wensen van de klant, werken een moodboard uit en presenteren wij ons voorlopig masterwerk.

2.Creatie

Van een schets tot een realistische 3D vertoning. De klant kan zich reeds inleven in de nieuwe sfeer van haar/zijn project.

3.planning

Wij werken met een team van professionals om onze projecten binnen de afgesproken termijn op te leveren.

4.Succes

Wij streven naar het bekomen en behouden van klanten, dit doen we door een een goed doordacht en geslaagd totaalontwerp.